Ošetřování ovoce a zeleniny

Picture of Luboš P.
Luboš P.

Mým mottem je: "Změň svoji vodu, změníš svůj život."

Při namáčení ovoce a zeleniny existují v zásadě dva účinky:

  1. Silně bazická ionizovaná voda rozpouští pesticidy, které se aplikují na bázi tuku.

  2. Elektrony se dostávají do ovoce, tj. ovoce získává znovu antioxidační vlastnosti, je opět negativně nabité, dává opět více energie.

Doba máčení:

Citlivé ovoce, jako jsou bobule (maliny, ostružiny, jahody), namočte do silně zásadité ionizované vody po dobu 10 minut. Všechny ostatní druhy ovoce a zeleniny namočte na půl hodiny.

Výjimečný salát

Je-li již uschlý, je nejlepší celý salát namočit přes noc do velké mísy – opět bude opravdu svěží a chutný!

Recepty
0 0 hlasů
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Další zajímavé články
Kimčchi

Kimčchi

Jak vzniklo pravé „BIO“ kimčchi v mojí kuchyni? Jak moc jsou BIO produkty skutečně BIO? To nás díky síle vody již nemusí zajímat, protože si

Pokračovat ve čtení »

Administrátorské přihlášení