
Kimčchi
Jak vzniklo pravé „BIO“ kimčchi v mojí kuchyni? Jak moc jsou BIO produkty skutečně BIO? To nás díky síle vody již nemusí zajímat, protože si

IONIZOVANÁ voda prodlužuje životnost potravin
Ovoce a zelenina, čerstvost a živiny Znáte to, v momentě, kdy sklidíte anebo koupíte, musíte začít sledovat, zda se něco nekazí. Utržením od „zdroje“ totiž

Čištění ovoce – JAHODY
Smlsněte si na jahodách! Jahodová sezóna je v plném proudu, a tak jsem se rozhodla nějaké také pořídit a udělat test čistoty. Vždyť jahody jsou

Máte rádi oříšky a sušené plody?
Lidé, kteří se živí především živou stravou, vegani a vegetariáni, ti všichni již vědí, že pokud namočíme ořechy, semínka a sušené ovoce do vody, dojde

Čištění zeleniny – RAJČATA
Slyšeli jste už někdy o pescitidech? Zemědělci dnes bez nich prý nic nevypěstují, žádnou zeleninu a ovoce. Ovšem určitě víte, že zeleninu a ovoce všichni

Čištění masa – KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso jsem zakoupila u poctivého českého řezníka. A přesto maso nejprve ostříkám Silně kyselou ionizovanou vodou s pH 2,5. Tímto jej zbavím případných bakterií,

Ošetřování ovoce a zeleniny
Při namáčení ovoce a zeleniny existují v zásadě dva účinky: Silně bazická ionizovaná voda rozpouští pesticidy, které se aplikují na bázi tuku. Elektrony se dostávají