Kimčchi

Picture of Dana H.
Dana H.

Mým posláním je seznámit vás s alkalickou, zdravou a svěží ionizovanou vodou a vodními ionizátory.

Picture of Dobrá IONIZOVANÁ voda
Dobrá IONIZOVANÁ voda

Změň svoji vodu, změníš svůj život...

Jak vzniklo pravé "BIO" kimčchi v mojí kuchyni?

Jak moc jsou BIO produkty skutečně BIO?

To nás díky síle vody již nemusí zajímat, protože si vytvoříme každý den svoje BIO.

Tentokrát jsem se zaměřila na tradiční korejskou přílohu, salát KIMČCHI, připravenou fermentací (kvašením) zeleniny.

Zelenina byla nejprve zbavena pesticidů a těžkých kovů díky silně zásadité ionizované vodě.

A dále pak celý proces fermentace probíhal v živé, ionizované vodě bohaté na molekulární vodík. Vodě, která v sobě neobsahuje ani chlór a ani další škodlivou chemii.

Výsledkem je plnohodnotná dobrůtka plná enzymů, vitamínů, minerálů a organismu prospěšných bakterií.

ZÁVĚR

Jak si vytvořit skutečně pravé „BIO“ kimčchi ve vaší kuchyni a mnohé další vám ráda osobně poradím.

5 1 hlasování
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
guest
1 Komentář
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Václav Dobeš
Václav Dobeš
1 rok zpět

Super,má to váhu👍

Město
Hořice
Další zajímavé články

Administrátorské přihlášení