IONIZOVANÁ voda prodlužuje životnost potravin

Dana H.
Dana H.

Mým posláním je seznámit vás s alkalickou, zdravou a svěží ionizovanou vodou a vodními ionizátory.

Ovoce a zelenina, čerstvost a živiny

Znáte to, v momentě, kdy sklidíte anebo koupíte, musíte začít sledovat, zda se něco nekazí. Utržením od „zdroje“ totiž ztrácí ovoce i zelenina každý den z obsahu živin a dochází k celkové oxidaci.

Pokud nechcete jíst ovadlou zeleninu a scvrklé ovoce, nabízí se kompost či odpadkový koš. To je přeci plýtvání. A vidíte jej dnes a denně…

Ale proč, když máme IONIZOVANOU vodu?

Namočením zeleniny a ovoce do IONIZOVANÉ vody plné antioxidantů máme opět vše čerstvé a nabité živinami. A navíc chutné.

A co ještě?

IONIZOVANÁ voda nepřitahuje hnilobu a plíseň, opět tedy můžeme říci, potraviny nám vydrží déle.

Kupříkladu červený rybíz – natrhala jsem jej na rodinné zahrádce 24.7., postupně jsem odjídala a vždy oživila před konzumací IONIZOVANOU vodou.

A výsledek?

Rybíz vydržel až do 10.8.!!!

Chcete také potraviny bohaté na živiny, a ne pouze hmotu připomínající potraviny?
Určitě ano.

Když supermarket napíše: „Společně to dáme, jídlem neplýtváme“ a zlevní předražené potraviny (u kterých za dva dny končí platnost) pouze o 10 %, tak tomu říkám drzost a blábol.

Díky IONIZOVANÉ vodě nemusím plýtvat a žiju zdravě.

5 1 hlasování
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Další zajímavé články

Administrátorské přihlášení