Čištění ovoce – JAHODY

Dana H.
Dana H.

Mým posláním je seznámit vás s alkalickou, zdravou a svěží ionizovanou vodou a vodními ionizátory.

Smlsněte si na jahodách!

Jahodová sezóna je v plném proudu, a tak jsem se rozhodla nějaké také pořídit a udělat test čistoty. Vždyť jahody jsou cenným zdrojem vitamínu C a dalších živin.

Jsem člověk z města, odkázaný na koupi jahod, ovšem díky tomu, že moji rodiče mají jahody na zahradě, moc dobře vím, jak má taková zdravá jahoda chutnat.

Jaké má tedy člověk možnosti, když chce jíst jahody: pěstitelské trhy, supermarket, samosběr, …

Zvolila jsem trhovce a koupila hned kilo jahod. Podívejte se na můj pokus, kdy v jedné sklenici čistím jahodu v kohoutkové vodě a ve druhé silnou IONIZOVANOU vodou. Změny jsou nejen v zakalení (protože narůžovělý nádech mají obě vody), ale také v chuti jahod.

Přizvala jsem k ochutnávce 4 nezávislé osoby a všechny se shodly na tom, že jahoda čištěná IONIZOVANOU vodou je mnohem chutnější.

Pokud vás zajímá proč, neváhejte mi zavolat a ráda vám vše vysvětlím.

Chci podpořit zdraví sezónním ovocem, ale nechci jíst pesticidy.
Proto čistím od chemie potraviny, které konzumuji.
Ovoce pak chutná jako ze zahrádky!
0 0 hlasů
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Další zajímavé články
Kimčchi

Kimčchi

Jak vzniklo pravé „BIO“ kimčchi v mojí kuchyni? Jak moc jsou BIO produkty skutečně BIO? To nás díky síle vody již nemusí zajímat, protože si

Pokračovat ve čtení »

Administrátorské přihlášení