
Dana H.
Mým posláním je seznámit vás s alkalickou, zdravou a svěží ionizovanou vodou a vodními ionizátory.
Slyšeli jste už někdy o pescitidech?
Zemědělci dnes bez nich prý nic nevypěstují, žádnou zeleninu a ovoce. Ovšem určitě víte, že zeleninu a ovoce všichni jedí proto, že jsou zdravé, obsahují vitamíny a minerály a tak dále. Tedy, měla by, ale dnes už v ní najdeme bohužel hlavně pesticidy, což je chemie.
Proč mám tedy platit za drahou zeleninu a ovoce, když je to pouze prázdný obal a koktejl pesticidů? Kvůli vláknině? Někdo mi bude jistě oponovat, že to není pravda a co bio a podobně. Vzpomínáte si na ty doby, kdy ještě ovoce i zelenina měla chuť i vůni? No, ano, v těchto dobách se totiž u nás ještě hnojilo organicky, bylo také čím, protože jsme měly kravíny a mohlo se hnojit chlévským hnojem. Dnes už je to minulost, kravíny vymizely, a to minimum, co zde máme stačí tak akorát na zahrádečku. Sama jsem studovala zemědělskou školu, něco tedy o této problematice vím.
Pokud musíte mít i v prosinci na svém talíři rajčata, papriky apod., ošetřete si je ionizovanou vodou!
Podívejte se, kolik chemie dokázala ionizovaná voda „vytáhnout“ z trošky zeleniny. A toto byste chtěli jíst? Já tedy ne! Je lepší zavírat oči a chovat se jako pštros, a nebo se postavit čelem k problému?
Rajčata jsem zbavila chemie, a navíc jsem je oživila a obohatila o něco, co tam vůbec nebylo – o antioxidanty. Díky ionizované vodě o ten nejsilnější antioxidant na této planetě – o molekulární vodík.
A co jsou to antioxidanty a k čemu je potřebujeme již určitě víte.
Tak neplaťte zbytečně a zvažte svoje investice. Zakoupená rajčata nebyla zrovna levná, oproti akčním rajčatům 250 g za 14,50 Kč (nebyla ani červená) tato stála 250 g 49,50 Kč, ale byla červená. A jakou měla rajčata chuť? Vůbec žádnou 🙂