Čištění masa – KUŘECÍ MASO

Dana H.
Dana H.

Mým posláním je seznámit vás s alkalickou, zdravou a svěží ionizovanou vodou a vodními ionizátory.

Kuřecí maso jsem zakoupila u poctivého českého řezníka.

A přesto maso nejprve ostříkám

Silně kyselou ionizovanou vodou s pH 2,5.

Tímto jej zbavím případných bakterií, které se na něm mohou vyskytovat, jako např. Salmonela.

Rovněž ostříkám prkénko či krájecí desku a ponechám 30 až 60 vteřin působit.

Silně kyselá ionizovaná voda s pH 2,5

právě tyto mikroorganismy, jako je Salmonela, velmi účinně zabíjí.

Pak maso a náčiní důkladně opláchnu

ionizovanou vodou s pH 9,5.

Takto očistěné maso a náčiní je zbaveno nežádoucích bakterií, které by mohl být lidskému tělu škodlivé.

0 0 hlasů
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Další zajímavé články
Kimčchi

Kimčchi

Jak vzniklo pravé „BIO“ kimčchi v mojí kuchyni? Jak moc jsou BIO produkty skutečně BIO? To nás díky síle vody již nemusí zajímat, protože si

Pokračovat ve čtení »

Administrátorské přihlášení